Ясна е вече и цената на бъдещата уикенд винетка, която

...
Ясна е вече и цената на бъдещата уикенд винетка, която
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Уикенд винетката ща струва 10 лв.

Ясна е към този момент и цената на бъдещата уикенд винетка, която ще бъде пусната следващата година, тя ще коства 10 лева Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” новият министър на районното развиване Петя Аврамова .
Представиха новата система за електронни винетки Те влизат в действие от 1 януари 2019 година
Този стикер ще е годен от 12 ч. в петък до 23 ч. в неделя, посочи министърът.

Тя разгласи още, че секторът на автомагистрала „ Струма” от Кресна до Сандански ще бъде пуснат 5 месеца по-рано, още за коледните празници.

Петя Аврамова стана министър на районното развиване след оставката на Николай Нанков поради тежката автобусна злополука край Своге с 20 жертви.
Жертвите от тежката автобусна злополука край Своге към този момент са 20 Пострадала при случая жена е умряла в „ Пирогов ”
Наскоро обаче Нанков се върна в Министерството на районното развиване като зам.-министър.

„ Личната виновност е нещо друго от поемането на политическа отговорност. На мястото би трябвало да се откри подобаващият човек. Смятам, че той е подобаващият човек, на мястото на което се намира. Приемам всевъзможни хрумвания от целия екип, само че решенията ги взимам аз. Аз съм подготвена да нося, своята и политическа, и морална отговорност”, разяснява Аврамова.

За пътния сектор край Своге, където стана тежка автобусна злополука, тя разясни, че тече одит на целия път, към момента не е подготвен отчетът, когато стане, ще бъде оповестен. По думите ѝ гаранцията на този път изтича в края на тази година.

Министърът изрази убеденост, че отговорните за тежкия случай ще бъдат открити.

Вижте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР