Ясна е самоличността на двете невинни жертви при катастрофата на

...
Ясна е самоличността на двете невинни жертви при катастрофата на
Коментари Харесай

Безумие! Близките на загиналите ги издирвали с часове

Ясна е самоличността на двете почтени жертви при злополуката на бул. " Черни връх ". Близки на 22-годишната Хариет описват пред Нова телевизия, че часове наред не са могли да схванат, дали тя е измежду починалите при случая. Те са звънели в лечебни заведения и в Министерство на вътрешните работи, с цел да получат информация. Твърдят, че откакто казвали трите имена на момичето, отговорът на полицията бил, че буквите съответстват.

При злополуката умира и 26-годишно момиче, което е чиновник в галактическата обсерватория. Близките и на двете млади дами са в потрес и упорстват да има правдивост, а Георги Семерджиев да получи най-суровото наказване.

В злощастната нощ, 22-годишната Хариет трябвало да се види с дъщерята на Антоанета Куюмджиева.

„ Последно я чуха в 23 часа. А аз я видях няколко часа преди това….за последно”, споделя майката.

Следват дълги и мъчителни часове, в които околните на 22-годишното момиче се пробват да схванат дали тя е една от жертвите. Звънели в 4-то РПУ, само че от там им споделили единствено, че буквите съответстват.

„ Обърнахме се за помощ към вас, тъй като в действителност не можехме да я намерим по никакъв метод. Силно се надявахме в действителност това да не е тя”, споделя Антоанета.

За страдание името се удостоверява. Близките на 22-годишното момиче желаят единствено едно.

„ Ужасно звучи, само че желаеме правораздаване. Никой не заслужава да почине по този начин…никой. Това са деца”, съобщи почернената майка. И добавя: „ Господ задоволително го е санкционирал този човек, само че въпреки всичко би трябвало да си търсим правата. Не може да бъдат и да остават безнаказани”.

Втората почтена жертва на адската злополука е 26-годишната Христина. Студентка по българска лингвистика и помощник в Националната астрономическа обсерватория към Българска академия на науките. Близки и другари на момичето не могат да повярват за нелепата й гибел. Разказват, че неотдавна сбъднала огромната си фантазия – да стане джаз певица.

„ Пеенето. Хобито й стана метод на живот, за жалост не за доста дълго време. Снощи в 2:30 през нощта ми звънна една моя позната и от нея научих. Първоначално не повярвах”, спомня си Николай Драганов, непосредствен на една от жертвите.

И упорстват за праволинеен правосъден развой.

„ Джунглата взе следващите два живота. Това е. Закони в България има, вярно правоприлагане няма. От тук нататък следва способените органи да си свършат работата, а не както стана с нашия сътрудник Милен Цветков”, показва Николай.

От Пътна полицията обясниха, че е направено всичко, с цел да бъдат известени околните на починалите девойки.

„ При инспекция на документите на починалите пешеходци имаше адреси, които имат в персоналните си карти, сътрудниците са посещавали и са търсили телефони, с цел да може да се обадят на тях, само че най-вероятно не са съумели да ги намерят”, съобщи комисар Тенчо Тенев.

Засега обвиняването планува от 5 до 20 години затвор за Георги Семерджиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР