Ясна е позицията ни. Времето доказва тази позиция, тя е,

...
Ясна е позицията ни. Времето доказва тази позиция, тя е,
Коментари Харесай

Нинова: Агонията, в която вкараха България може да се прекрати само с предсрочни избори

Ясна е позицията ни. Времето потвърждава тази позиция, тя е, че това държавно управление и това болшинство са нездравословни за страната. Агонията, в която вкараха България може да се приключи единствено с предварителни избори. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Това държавно управление съобщи упованията на стотици хиляди хора за смяна на досещания модел на ръководство. Вместо да се борят с мафията, изпраха мафията и задкулисието и ги узакониха. Корупцията към този момент се записва в законите, целите на държавното управление не са изпълнени, Шенген по въздух и вода е унизително за България, безапелационна е Нинова. Еврозоната от 1 януари 2025 също се отдалечава като опция, ПВУ не е ревизиран, крие риск за енергийната непоклатимост, инфлацията не е понижена, това са техни цели, сподели Нинова.

Техните цели не са придвижени. Девет месеца посветиха само за разпределение на постове. За сметка на това огромните цели на страната са на назад във времето, сподели Нинова. Пренесоха властта в Народното събрание, само че убиха парламентаризма - качеството на законите е под всякаква рецензия, това е гаранция за неустановеност и неустойчивост, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Ако това продължи още 9 месеца, това значи още по-голяма неустановеност и неустойчивост, тъй като ще разпределят регулаторите. Мафията и задкулисието да заемат най-високите постове и да бъдат официализирани и законни. За нас това е недопустимо, предварителни избори са излаз от тази обстановка и не виждаме опция в това Народно събрание да бъде решена някаква друга настройка, или най-малко декларирам, че ние няма да участваме в такива, безапелационна е Нинова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР