Ясна е датата на Конгреса, следователно е напълно нормално и

...
Ясна е датата на Конгреса, следователно е напълно нормално и
Коментари Харесай

Димитър Бербатов обяви официално кандидатурата си за президент на Българския футболен съюз. Иска среща с Денков и Габриел

„ Ясна е датата на Конгреса, затова е изцяло обикновено и професионално аз, излизайки пред футболната общност, да разглася кандидатурата си за президент на БФС. Да представим част от главните правила и цели, които сме заложили в нашата стратегия, главните стълбове в нея ", съобщи Бербатов.

Той съобщи желанието си да инициира среща и разговор с държавната власт. И не самичък, а дружно с останалите хора, които ще се кандидатират за поста.

" Както споделих, желаеме почтен Конгрес, извършен по разпоредбите. Ще предизвикваме среща с страната и желая да дойдат и другите кандидат-президенти. Среща с министър-председателя Николай Денков, с Мария Габриел, несъмнено и с министъра на спорта Димитър Илиев. И дружно да си изложим визията. Това ще се цели в идващите месеци и ще бъдете известени, в случай че бъде отговорено позитивно ", изясни още Бербатов.

Той приказва по целите в програмата си.

" На първо място ще наложим мандатност на президента. Не повече от три мандата или 12 години. Смятам, че е задоволително за един човек да разгърне капацитета си, да покаже какво може. Ако не може и се провали, има си Конгреси, ще го сменят. Второто значимо нещо – без президенти на клубове в Изпълкома. Има си Лига, те би трябвало да бъдат там, в техен изпълком.

Ще има и нова организационна конструкция на националните тимове и на шампионатите, нов формат на шампионатите. Искаме да създадем положителни терени, клубовете да имат по-малко разноски и повече доходи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР