Ясла за тъпи избиратели се появи в село край Благоевград,

...
Ясла за тъпи избиратели се появи в село край Благоевград,
Коментари Харесай

Ясла за тъпи избиратели се появи в село край Благоевград

" Ясла за тъпи гласоподаватели " се появи в село край Благоевград , като обектът провокира лавина от мнения, множеството от които язвителни , оповестява БГНЕС.

Навесът се появил преди 3-4 дни в село Зелен дол, община Благоевград . " Ясла за тъпи гласоподаватели " го назова в коментара си във " Facebook " водачът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски.

Навесът се намира при отклонението за центъра на селото, вляво от пътя Благоевград-Зелен дол-ГКПП " Станке Лисичково " на българо-македонската граница.

Коментарите са язвителни, най-много поради нетърпимостта на жителите на Благоевград поради пилеенето на средства , множеството от които европейски, от време на време за безумни и най-много прекалено скъпи инициативи .

Другите мнения за предназначението на обекта са: " сянка ", " спирка ", " беседка без пейки за сядане ", " нужник ", " не е значимо какво е, а какъв брой коства ", " хранилка за птици ", каквото и да е, няма да го опазим ", и други

" Това е място за връзване на кучетата, преди да тръгнем на лов ", пошегува се гражданин на Зелен дол.

" Това е място, където човек може да се усамоти и да си прави каквото си изиска . Имам поради, да написа стихове, а в случай че е студент - да си създава всякакви тематики , да се приготвя за изпити. Става също за гардеробна, в случай че е боен или надзирател - може да стои на пост . С една дума - универсално е това нещо ", гласи различен коментар.

Според локалните поданици навесът ще бъде нещо като туристически информативен център за лепене на разгласи, както и табели за местонахождението на исторически и туристически обекти в селото. Направено е от община Благоевград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР