Ясен стана големият победител в уеб риалитито на Павел Колев

...
Ясен стана големият победител в уеб риалитито на Павел Колев
Коментари Харесай

Издадоха се! Стана ясно кой печели "Къщата на инфлуенсърите"

Ясен стана огромният победител в уеб риалитито на Павел Колев и Ицака " Къщата на инфлуенсърите ". Двамата се издадоха още в първото издание на новия си подкаст " Ще си кажат ". Това е влогърката Аниста. 

Както написахме и нагоре, за това се издадоха Павел Колев и Ицака, които са и уредниците на риалитито. След като оповестиха името ѝ, настана неудобно безмълвие, а през останалите над 1:40 часа от подкаста двамата продължиха да подмятат имена на участници, които сякаш печелят. Друго име, което загатнаха, беше това на звездата от " София Ден и Нощ " Крис Ненков.

Иначе Павел Колев и Ицака признаха, че фотосите на шоуто са били огромно предизвикателство, а концепцията за такова риалити се е въртяла дълго време. Двамата обявиха, че Къщата не е Big Brother от AliExpress и в това ще си проличи още с първите епизоди.

Двамата влогъри усетили, че каналът им е в застой и решили, че точно " Къщата на инфлуенсърите " би направила това " оживление ". И се оказали прави.

Що се отнася до участниците, двамата влогъри звъняли на над 50 индивида, само че в последна сметка точно тези били от една страна склонни да се снимат, а от друга - били неповторими като характери.

Самата къща пък била елементарна къща за живеене. Павел Колев и Ицака се наложило да хвърлят огромни старания и средства, с цел да я приспособят за потребностите на шоуто.

Изображение: https://www.instagram.com/pavelkolevofficial
https://www.instagram.com/hristagram/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР