Ясен е кандидатът за президент, но хайде да говорим сериозни

...
Ясен е кандидатът за президент, но хайде да говорим сериозни
Коментари Харесай

Борисов не казва име, той би се кандидатирал за президент при избори напролет

Ясен е претендентът за президент, само че хайде да приказваме съществени работи , по този начин експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов отклони всевъзможни въпроси на публицисти за номинацията, която ГЕРБ ще разгласи за президентските избори. Единственото, което издаде е, че номинацията ще е позната фигура.

На въпрос дали ще се кандидатира на президентските изборите, Борисов съобщи: " Ако бяха през пролетта да. " Сега обаче в тази обстановка, Борисов съобщи, че няма да е претендентът на ГЕРБ, само че незабавно по-късно отклони въпроса към , който бе прегледан на закрито съвещание в Народното събрание. Борисов прикани депутатите, в случай че са били подслушвани да изнесат обществено тази информация.

ГЕРБ са управлявали доста добре - това се потвърждава от обстановката в Народното събрание и невъзможността на другите партии да сформират държавно управление. Каквото и да се случва към момента , изрече Борисов оптимизма си.

Повече примирение е належащо на партиите и да не се слага акцент върху водача, защото това е от голяма важност единствено и само за самата партия, съгласно Борисов.
 Томислав Дончев: Служебният кабинет е една сговорна пиар тайфа
Томислав Дончев: Служебният кабинет е една сговорна пиар тайфа

С Кирил Петков се познават от години…

Каква смяна оферират, какво продължение на смяната , пита се Борисов за новия план на Кирил Петков и Асен Василев . Лидерът на ГЕРБ не е обезпокоен от високия им рейтинг, който регистрират социологическите организации. " Показаха, че купуват партии , след това ще купуват депутати ", съобщи Борисов, давайки за образец и абсурда " 500К " с Татяна Дончева.

Борисов разкритикува по конспекта първото служебното държавно управление и президента Румен Радев.

" Василев взе парите от " Хемус " брутално, с цел да излъжат пенсионерите, с цел да гласоподават за Радев ", уверен е експремиерът.

Единственият ръководещ България е Румен Радев - той назначава Асен Василев, а той пък Румен Спецов. И изчакаха последния миг,. " Вие разбирате ли за какви наглеци става въпрос... само че очевидно медиите не ги интересува защо става въпрос... ", изрази разочарованието си от медиите Борисов.

" Спряха " Хемус ", стопираха и вложенията, а президентът Радев мрънкал тъкмо за това ", спомни си Борисов и продължи: " А какво се случва по време на диктатора Радев -, с 63.7%. Панически продават бизнеса си на българи и бягат - ето това се случва съгласно Борисов по време на ръководството на Румен Радев и Кирил Петков. "
 ГЕРБ с контраотчет на служебния кабинет: Пълен неуспех!
ГЕРБ с контраотчет на служебния кабинет: Пълен неуспех!

Според ГЕРБ Кирил Петков и Асен Василев са бегълци

" Какъв нов бюджет ще направи новото държавно управление, от къде ще откри пари за пенсионерите, за " Хемус ", за американските самолети? Следват военни, служител на реда, учители, лекари ", предизвести Борисов и акцентира стремглавия растеж на цените на тока, газа . За високите цени са отговорни Румен Радев и неговото ръководство , сигурен е Борисов.

Да си в Еврозоната значи да си закачен към големия тръбопровод за пари и в никакъв случай да не те оставят да пропаднеш, изясни Борисов и добави, че това ръководство ни отдалечава от влизането . България ще загуби окончателно тази направления, а Хърватия ще влезе. " А ние, ГЕРБ, заведохме страната там (бел.ред. Еврозоната). "

Къде им е Планът за възобновяване , пита още Борисов, който счита, че петте месеца доработване са само за този План да влезе като сила в новия политически план. А България губи пари, до момента в който другите страни употребяват милиони евро.

Борисов разкритикува и дейностите по здравната рецесия , заявявайки, че Кацаров и Радев са отговорни за жертвите на ковид сега поради антиваксърската си акция.
 ГЕРБ упрекна и Радев, и служебния кабинет за неуспеха на Народното събрание
ГЕРБ упрекна и Радев, и служебния кабинет за неуспеха на Народното събрание

Най-отблъскващите разногласия - сред партиите на митинга, посредством и на интригите на Радев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР