Яростно хитрият Хари Кларк успя да изиграе играта The Traitors

...
Яростно хитрият Хари Кларк успя да изиграе играта The Traitors
Коментари Харесай

Хари от The Traitors разкрива хитра армейска тактика, която му помогна да спечели шоуто

Яростно хитрият Хари Кларк съумя да изиграе играта The Traitors съгласно силите си и да си тръгне със зашеметяващата парична премия, побеждавайки другите си състезатели.

23-годишният юноша беше изменник през цялото време, като прогони и умъртви Верните и хвърли други предатели под рейса. Хари беше минал под радара седмици наред, само че най-после Андрю посочи името му на последната кръгла маса, което докара до съмнения от Джаз. В последна сметка Джаз беше изпъден, откакто беше гласуван от Хари и Моли.

След като построи близки връзки, Моли повярва, че Хари е Верен, преди той да се разкрие като Предател, което означаваше, че той завоюва играта. 21-годишният модел с увреждания беше в сълзи, когато призна, че първо е записала името му, само че по-късно го е изтрила и е решила да избере Джаз.

„ Първо записах името на Хари и не можах Направете го. Наистина му имах доверие. Той изигра отлична игра, тъй че почтена игра към него ", сподели тя, до момента в който се разплакваше. Запитан по какъв начин се чу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР