Яростният Анж Постекоглу нападна феновете на Тотнъм, обвинявайки плохата атмосфера

...
Яростният Анж Постекоглу нападна феновете на Тотнъм, обвинявайки плохата атмосфера
Коментари Харесай

Анж Постекоглу прави острото признание на феновете на Тотнъм след загубата на Манчестър Сити

Яростният Анж Постекоглу атакува почитателите на Тотнъм, обвинявайки плохата атмосфера за неналичието на активност от негова страна против Манчестър Сити.

Шпорите изгубиха с 2-0 от Сити в северен Лондон във вторник вечерта, откакто два гола на Ерлинг Хааланд направиха тима на Пеп Гуардиола още една стъпка по-близо до обезпечаването на четвърта поредна купа във Висшата лига. Победата като посетител бе тежък удар за Арсенал, който е на две точки зад Сити, влизайки в последния ден от сезона в неделя.

Тотнъм трябваше да победи, с цел да резервира всевъзможен късмет да промени Астън Вила, с цел да приключи четвърти и да претендира за място в Шампионската лига през идващия сезон, само че не съумяха. Хааланд откри резултата с центриране на Кевин Де Бройне, преди да се увери в точките с безапелационна късна дузпа.

Деян Кулушевски принуди Стефан Ортега да направи няколко спасявания, преди Сон Хюнг-мин да бъде отхвърлен един на един от заместник-вратаря на Сити, само че това беше толкоз близо, че Спър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР