Яростен скандал на тема кой е по-добрата опозиция се разрази

...
Яростен скандал на тема кой е по-добрата опозиция се разрази
Коментари Харесай

БСП и Възраждане се карат кой е по-добрата опозиция

Яростен скандал на тематика кой е по-добрата съпротива се развихри сред представители на „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Причината бяха обвинявания от страна на Костадин Костадинов към социалистите, че през вчерашния ден са участвали на пленарното съвещание и са взимали присъединяване в комисиите, както и че са обезпечили кворум, с цел да се проведат съвещанията.  

Казаното възмути Георги Свиленски и той прикани „ Възраждане “ да не се пробват да стъпват на раменете на Българска социалистическа партия. Социалистът напомни, че

точно „ Възраждане “ и Има Такъв Народ са имали оферти в Конституцията, само че решили да не влизат в зала, да не изричат мнение и да не поддържат личните си оферти.

От „ Възраждане “ пък се разсърдиха, че от Българска социалистическа партия не са подкрепили предлагането им да отпадне точката за двойното поданство.

Освен измененията в главния закон и кой къде е бил по това време,

двете партии се скараха и кой повече се е застъпил за Паметника на Съветската войска.

Според Свиленски „ Възраждане “ изобщо не протестирали, а до момента в който от Българска социалистическа партия защитавали паметника, групата на Костадинов е била в зала и „ правела пърформънс “.

„ Вие сте част от ръководството, подпирате ги, а има и записи, които демонстрират по какъв начин получавате команди “, съобщи Свиленски.

Депутатката от „ Възраждане “ Цвета Рангелова прикани разногласието да спре, тъй като не е красиво пред българските жители да се карат на тематика „ нашата съпротива е по-добра от вашата съпротива “.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР