Яркочервени облаци са се образували над турския град Бурса по

...
Яркочервени облаци са се образували над турския град Бурса по
Коментари Харесай

Зловещ кървавочервен облак захлупи Бурса, сякаш идва краят на света СНИМКИ

Яркочервени облаци са се образували над турския град Бурса по време на залез слънце на 10 декември и са разтревожили локалните поданици. Впечатлението е, че като че ли краят на света наближава, оповестяват международните издания.

Някои очевидци на гледката са си помислили, че облакът е на път да падне на земята. Други са решили, че в облака със странна форма може да се намира Господ. Възможно е Всевишният да пътува по сходен метод. В Изход 13:21 е записано, че Господ се е явил пред хората в заоблачен дирек, насочвайки ги по правия път. През нощта той осветявал пътя: лъчи светлина излизали от облака.



Човек може да си спомни и за Изход 19: 9. В него се отбелязва, че Исус трябвало да пристигна при Моисей в мрачен облак. В Марк 13:26 също става въпрос за облак, в който пътува Всевишният. Хората ще видят Човешкия Син, мощен и всесилен, в облаците.



След известно време облакът е липсващ, само че неговото разискване не завършва и до през днешния ден. Хората отхвърлят да повярват, че са видели всекидневно естествено събитие, осветено от алената слънчева светлина.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР