Японците са пословични със своите културни особености. Но и националният

...
Японците са пословични със своите културни особености. Но и националният
Коментари Харесай

Доброволци на драго сърце помагат на грациите в Япония

Японците са пословични със своите културни особености. Но и националният тим на България по художествена гимнастика към този момент имаше удоволствието да се убеди какъв брой признателни и уважителни са домакините им по време на лагера в Мураяма.

Любопитен факт е, че с изключение на уредниците на кампа, и доброволци се грижат за грациите ни.

Фенове на отбора се трудят неуморно всеки ден в залата за тренировки. Те чистят килимите, местят уредите, оказват помощ с каквото е належащо, с цел да имат всички условия за естествена подготовка.

Доброволците вършат всичко допустимо, с цел да могат заниманията на да протичат „ като по вода”. А най-голямо наслаждение им доставя фактът, че могат да следят онлайн тренировките на националките.

Интересното е, че доброволците не са деца, дребни гимнастички от локални клубове, а в противен случай, възрастни хора, които с чисто сърце наблюдават изявите на грациите.



На лагера участват ансамбълът при дамите - главен състав и запаси, както и самостоятелните състезателки Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Вая Драганова и Йоана Николова.

Грациите ни се приготвят в Япония за най-важното съревнование за годината – Световното състезание в Баку, Азербайджан, което ще се организира от 16 до 22 септември. Само три дни по-късно в Пловдив девойките ще вземат участие в шоу-спектакъл под надпис „ Пловдив посреща Златните момичета” . Билети към този момент се продават в онлайн мрежата на EPAY-GO, както и на касите на Easy Pay.



Японците са образец за всички, тъй като последователите на националния тим по футбол след всяка среща на Световното състезание в Русия почистваха бранша на стадиона, откъдето гледаха мачовете на своите любимци. Същото направиха и самите играчи, оставяйки прилежно подредена съблекалня след мача с Белгия и записка с признателност към домакините - "Спасибо! ", изписано на кирилица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР