Японското министерство на здравеопазването съобщи, че е одобрило използването на

...
Японското министерство на здравеопазването съобщи, че е одобрило използването на
Коментари Харесай

Япония одобри ваксината на Пфайзер

Японското министерство на опазването на здравето заяви, че е одобрило потреблението на имунизацията на " Пфайзер ", оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Това е първата ваксина против болестта, утвърдена в Япония, която поставя от ден на ден старания, с цел да спре третата вълна от коронавирусната зараза, готвейки се за Летните олимпийски игри.

В петък държавен работен екип удостовери, че резултатите от клинични проби, осъществени в Япония, са посочили, че имунизацията има сходна степен на успеваемост на изпитванията, осъществени в чужбина.

Премиерът Йошихиде Суга сподели, че имунизационната акция ще стартира в средата на другата седмица с към 10 000 здравни служащи. Правителството се надява доникъде на годината да обезпечи задоволително огромни доставки за цялото население, което е към 126 милиона.

В по-голямата част от страната има изключително състояние. През последните седмици има наклонност към понижаване на случаите. В неделя Токио записва под 400 случая за последните 24 часа. Досега в Япония са открити към 410 000 случая на заразяване и 6772 смъртни случая.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР