Японският технологичен гигант Сони обмисля да започне производство на движещи

...
Японският технологичен гигант Сони обмисля да започне производство на движещи
Коментари Харесай

"Сони" обмисля да започне производство на автомобили

Японският софтуерен колос " Сони " обмисля да стартира произвеждане на движещи се устройства. Това разгласи изпълнителният шеф на компанията Кеничиро Йошида, който пое поста през април и си сложи амбициозни цели в разнообразни браншове.

Той посочи, че към момента не може да заяви нищо съответно, само че към този момент имал някакви хрумвания. Сред тях е започването на произвеждане на коли, които най-вероятно ще бъдат електрически.

" Това е нещо, което надали ще има забележим резултат, до момента в който аз съм отпред на компанията, само че желая да стартираме работа, с цел да може допустимо най-бързо да се реализира ", изясни Йошида проекта си за произвеждане на коли.

Той сподели още, че компанията към този момент взе участие в сходни планове, като обезпечава мощности за устройства, които оказват помощ за напредването на хора. Целта пред " Сони " обаче е да стартира сама да създава неща, които могат да се движат. Йошида посочи, че всичко може да стартира с изработването на голф количка.

Вчера " Сони " разгласи, че ĸyпyвa бpитaнcĸaтa пpoдyцeнтcĸa и звyĸoзaпиcнa ĸoмпaния ЕМІ Grоuр. По този метод софтуерният колос ще се трансформира в най-големия издател на музика в света, като се чака да има пазарен дял от 26%. " Сони " към този момент ще разполага с над 2.1 млн. песни в каталога си, като множеството от тях са на някои от най-актуалните реализатори сега.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР