Японският производител на електронни компоненти Tamura Corporation ще инвестира първоначално

...
Японският производител на електронни компоненти Tamura Corporation ще инвестира първоначално
Коментари Харесай

Японски производител на електронни компоненти със 100 годишна история инвестира €6 милиона в завод в Румъния

Японският производител на електронни съставни елементи Tamura Corporation ще влага в началото €6 милиона за създаване на цех за електронни съставни елементи в румънския югоизточен град Фетещи, оповестиха локалните управляващи, представени от SeeNews.  Компанията възнамерява да влага и спомагателни €15 милиона на по-късен стадий, оповестява кметството на Фетещи (на към 100 км от границата с България) в обява в обществените меди.

Плановете са фабриката да стартира произвеждане през ноември 2024 година, като заводът ще сътвори 300 работни места и ще създава зарядни устройства за електрически принадлежности в отговор на възходящото търсене от европейския пазар .

Японската корпорация със 100-годишна история има 5 поделения в Европа - в Уилтшър, Англия; в Зноймо, Чехия; в Перуджа, Италия; в Лисиу, Франция, както и в Илзенбург, Германия.  

Батериите, създадени от Tamura, ще бъдат доставени във фабриката на Makita ( " Макита " ) в Брънести, Илфов (близо до Букурещ), където японската компания създава електрически принадлежности.
 Снимка 602574
Източник:

Местното дъщерно сдружение на Tamura Corporation е поискало държавна помощ за първичната си инвестиция и чака утвърждение за финансиране от румънското финансово министерство.
 Японската Tamura Corporation влага 17 милиона евро в цех за акумулатори в Румъния
Японска корпорация със 100-годишна история построява цех за акумулатори за €17 милиона наоколо до България

Батериите, създадени от Tamura, ще бъдат доставени във фабрика на Makita

Tamura Corporation създава и продава електронни съставни елементи като трансформатори и реактори, електрохимични материали и маски за запояване, съоръжение за запояване и аудио смесителни конзоли за радиоразпръскващи станции.

Продуктите на компанията имат приложение в разнообразни промишлености, в това число коли, електронно съоръжение, индустриално съоръжение и възобновима сила. Дружеството е записано на фондовата борса в Токио.

Лидерът на международния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за промишлеността Makita е показан и в България . Българското отделение на Makita е учредено през февруари 2008 година. A активността му е обвързвана с доставки, депозиране и продажба на артикули с марката - безжични и електрически принадлежности, бензинови, акумулаторни, пневматични, култивиран принадлежности и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР