Японският премиер Шиндзо Абе заяви, че няма проблеми с производството

...
Японският премиер Шиндзо Абе заяви, че няма проблеми с производството
Коментари Харесай

Странна информация от Япония, свързана с COVID-19

Японският министър председател Шиндзо Абе съобщи, че няма проблеми с производството на тоалетна хартия в страната на фона на ковид и прикани популацията да бъде по-спокойно по отношение на закупуването на този артикул за запасяване.

"Вървят клюки, които не дават отговор на действителността. Цялото произвеждане на тоалетна хартия е в Япония. Има задоволително доставки на този артикул. Моля ви да се отнасяте по-спокойно към покупката ", съобщи министър председателят на конференция в Токио.

"Галъп " заяви гнусна вест за ковид, света и българите

В японски обществени мрежи се появи информация, че тоалетната хартия и медицинските маски са направени от един и същи материал, което несъмнено не е правилно.

В резултат на подправената информация обаче жителите на страната през последните дни започнаха да купуват хартия и салфетки.

Производителите и доставчиците на тоалетна хартия също увериха, че цялото произвеждане е в самата Япония и не зависи от Китай, където е главното международно огнище на ковид.

В магазините се появи табелки, на които написа, че на човек няма да се продава по повече от една опаковка с тоалетна хартия. Въпреки това стоките бързо се изкупуват, тъй като запасите в магазините не са задоволителни заради увеличеното търсене.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР