Японският министър-председател Шинзо Абе се зарече да пипа твърдо по

...
Японският министър-председател Шинзо Абе се зарече да пипа твърдо по
Коментари Харесай

Шиндзо Абе спечели убедително, обеща твърд подход спрямо Северна Корея

Японският министър-председател Шинзо Абе се зарече „ да пипа твърдо ” по въпроса с заплахата от Северна Корея откакто завоюва безапелационна победа на предварителните парламентарни избори.

 © Българска телеграфна агенция
Управляващата в Япония коалиция сред Либерално-демократическата партия на премиера Абе и партията „ Комейто ” получава безусловно болшинство в основната долна камара на Народното събрание след днешните избори и може да разчита на конституционно болшинство от две трети от мандадите.

Шиндзо Абе, министър-председател на Япония: Както дадох обещание по време на акцията, непосредствената ми задача е да се захвана твърдо със Северна Корея. За задачата се изисква мощна дипломация.
За безусловно болшинство са нужни 261 места. Такъв брой депутати разрешава назначението на членове на ръководещата коалиция за ръководители на всичките 17 непрекъснати парламентарни комисии и обезпечено болшинство в тях.

Коалицията отпред с Абе се стреми към внасяне на ремонти в конституцията за подсилване на статута на националните Сили за самозащита.
 Япония се готви да посрещне мощен ураган Япония се готви да посрещне мощен ураган
Японските управляващи приканиха над 70 000 семейства из цялата страна да се изтеглят поради приближаващия към страната от юг ураган Лан, систематизиран от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР