Японският автомобилостроител Honda Motor Co обяви, че изтегля 750 000

...
Японският автомобилостроител Honda Motor Co обяви, че изтегля 750 000
Коментари Харесай

Лоша вест за собствениците на Хонда: Изтеглят 750 хиляди коли

Японският автомобилостроител Honda Motor Co разгласи, че изтегля 750 000 транспортни средства в Съединени американски щати поради недостатък, обвързван с несъзнателно активиране на въздушни възглавници по време на злополука, съобщи Reuters, представени от БТВ. 

Дефектен датчик за тегло на пасажерската седалка може да провокира активиране на въздушната възглавница, даже и да е определена опцията да не се отваря (използвана при возене на бебета - бел. ред). Сервизната интервенция ще има за цел замяна на съставния елемент, създаващ проблем.

Засегнати са коли от моделите Pilot, Accord и Civic модел 2020-2022 г, както и някои бройки от моделите CR-V и Passport от 2020 и 2021 година

" Тесла " стопира краткотрайно производството си в Германия поради дефицит на части

В своя преписка с Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата (NHTSA) от Хонда са показали, че наводняване в цех на техен подизпълнител е наложило промяна на електронни съставни елементи на сензорите за тегло, които обаче провокират късо съединяване.

Близо 4000 поръчки за гаранционно обслужване на датчика са записали от Honda, като към този миг няма данни за пострадвания или жертви по отношение на работата на съставния елемент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР