Японски учени съобщиха, че ниски концентрации озон могат да неутрализират

...
Японски учени съобщиха, че ниски концентрации озон могат да неутрализират
Коментари Харесай

Доказано: Озонът неутрализира коронавируса

Японски учени оповестиха, че ниски концентрации озон могат да обезвреждат. Методът може да се употребява от лечебните заведения за дезинфекциране на кабинети и чакални.
Концентрацията, употребена от учените от медицинския университет Фуджита, е 0,05 до 0,1 елементи на милион. Тя се счита за безвредна за хората, само че убива вируса. За опита експертите са употребявали озонов генератор в изолирана камера с проба ковид. Силата на вируса намаляла с повече от 90 % след 10 часа ниски равнища озон.
 Кардиолог счита, че вирулентността на ковид се намалява Кардиолог счита, че вирулентността на ковид се намалява
Реално видяно това е естественият ход на вирусните инфекции. Коронавирусът е нещо, с което не сме се срещали, обаче има и положителен...
Методът е изключително ефикасен при висока мокрота, сподели ръководителят на екипа Такаюки Мурата. Известно е, че озонът дезактивира доста патогени. Предишни опити демонстрираха, че при концентрации от 1 до 6 елементи на милион е сполучлив против ковид, само че те са рискови за хората. Поради тази причина във високи концентрации озонът може да се употребява за стерилизация на медицински престилки, очила, ръкавици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР