Японски полицай, прекалил с алкохола и заспал на улицата, е

...
Японски полицай, прекалил с алкохола и заспал на улицата, е
Коментари Харесай

Полицай се напи и изгуби чанта с важни документи

Японски служител на реда, прекалил с алкохола и задремал на улицата, е изгубил документи за следствия, съдържащи персоналните данни на към 400 души, в това число на обвинен в закононарушение, съобщи Франс прес, базирайки се на полицията и локални медии, съобщи NOVA.

Четиридесет и девет годишният служител на реда от префектура Хього e изгубил чантата с документите сред късните вечерни часове в петък и рано сутринта в събота, заяви чиновник на реда от локалната полиция. Документите съдържат имената и адресите на хора, участващи в престъпни следствия, сподели полицейският чиновник, без да разкрива повече детайлности. Според водещи японски медии, които се базират на полицейски чиновници, въпросният служител на реда е излязъл да пийне с сътрудници и е задремал на улицата на път за у дома.

Когато се е събудил покрай локална гара, той не е намерил чантата и документите с персоналната информация на към 400 души, в това число на обвинен в закононарушение, означават медиите. Това не е първият случай, в който длъжностни лица попадат в неловки обстановки поради разгулен запои.

През юни управляващите в град Амагасаки в същия район оповестиха, че бизнесмен е изгубил чанта с USB флаш памет с персоналните данни на всички 460 000 поданици, откакто е излязъл да пийне и е задремал навън на път към дома. За шанс USB флаш паметта е открита скоро откакто от общината съобщили за случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР