Японската компания Sharp анонсира своя нов смартфон Aquos Sense с

...
Японската компания Sharp анонсира своя нов смартфон Aquos Sense с
Коментари Харесай

Анонс на водоустойчивия смартфон Анонс Sharp Aquos Sense

Японската компания Sharp анонсира своя нов смарт телефон Aquos Sense с прелестен дизайн и добра отбрана от неподходящото влияние на праха и водата.
Смартфонът Sharp Aquos Sense е оборудван с 5-инчов IGZO екран с резолюция 1920х1080 пиксела и периодичност за възобновяване на фрагментите 60 Hz. Мобилното устройство употребява системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 430 с осем ARM Cortex A53 процесорни ядра и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 505. Телефонът разполага с 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск, съществена камера с резолюция 13 мегапиксела и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 5 мегапиксела и акумулаторна батерия с потенциал 2700 mAh и поддръжка на технологията за бързо зареждане Quick Charge.



Защитата от прахуляк и вода е от клас IP65/68. Използва се виртуалният асистент Emopa . Габаритните размери са 144 х 72 х 8,6 милиметра при тегло 148 грама.

Дизайнът на новия смарт телефон е напълно банален и минималистичен, напомнящ на iPhone 5c, който Apple показа през 2013 година.



Продажбите на смарт телефона Sharp Aquos Sense се чака да стартират този месец в Япония при цена 32 400 йени или към $289 , което не е малко за сходна настройка. Предлагат се модели с бял, черен, розов и зелен цвят на корпуса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР