Японската компания Isuzu Motors все още проучва възможността за продължаване

...
Японската компания Isuzu Motors все още проучва възможността за продължаване
Коментари Харесай

Японски автомобилен гигант проучва възможността да продължи работа в Русия

Японската компания Isuzu Motors към момента изследва опцията за продължение на активността си в Русия. Компанията обмисля дефинитивно преустановяване на производството на камиони в Русия, защото е мъчно да отвори още веднъж цех там. На фона на обстановката към Русия и Украйна имаше проблеми с доставката на съставни елементи и локалният цех спря производството, заради което възобновяването на работата е мъчно и компанията ще преразгледа индустриална система.

Представители на автомобилния производител обявиха, че „ сега се изследват разнообразни разновидности, само че дефинитивно решение към момента не е взето “.

„ В момента се изследват всички благоприятни условия, в това число продължение на активността или излизане от нея. Това не значи, че преглеждаме извънредно опцията за излизане от активността “, разясниха от компанията на молба да изяснят какво тъкмо се схваща под „ разнообразни варианти ".

По-рано стана известно, че компанията Toyota Motor, формалният представител на Toyota на съветския пазар, затваря индустриалната база за сглобяване в Санкт Петербург, а Министерството на индустрията и търговията и градските управляващи работят по вероятни сюжети за развиване. От Toyota обясниха още, че повода за затварянето на съветския цех е невъзможността за доставка на нужните съставни елементи. Производството на обекта е спряно от 4 март. В същото време Toyota възнамерява да рационализира и преструктурира интервенциите си в Москва, с цел да продължи да обслужва коли Toyota и Lexus в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР