Японките са необясним феномен: те са слаби, а добрата им

...
Японките са необясним феномен: те са слаби, а добрата им
Коментари Харесай

Защо жените в Япония не познават диети?

Японките са непонятен феномен: те са слаби, а положителната им форма е превъзходна до късна възраст. Каква е тяхната загадка? Защо дамите в Япония не познават диети?
Научете 6 трика от японките, които не познават диети:
1. Закуска за отличен старт за деня
Японците закусват щедро и от сърце . Първото хранене се смята за изключително значимо, тъй като би трябвало да зареди организма с сила за дългия ден, който следва. Типичните съставки на японската закуска са: зелен чай, купичка ориз, чорба с тофу-сирене, дребен омлет и парче сьомга.

Повечето европейци за разлика от жителите на страната на изгряващото слънце подценяват закуската. Независимо дали става дума за интелектуален или физически труд, ние се нуждаем от въглехидрати като мотор за нашата интензивност денем. Най-подходящите артикули, посредством които можем да си доставим тези детайли, са самун, ориз, картофи и мюсли.

Тези, които отиват с празен корем на работа и изпиват няколко чаши кафе, излишно отслабват организма си. По-добре е да станем половин час по-рано и да подарим на тялото си една питателна и потребна закуска. Например биомюсли с мляко и пресни плодове. Ако сте прекомерно сънени, с цел да дъвчете, може да закусите с плодово мляко или пък да си приготвите мюслито и да го хапнете на работното си място.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР