Япония, Великобритания и Италия обявиха, че ще разработят съвместно изтребител

...
Япония, Великобритания и Италия обявиха, че ще разработят съвместно изтребител
Коментари Харесай

Япония, Великобритания и Италия разработват съвместно изтребител от следващо поколение

Япония, Англия и Италия оповестиха, че ще разработят взаимно изтребител от последващо потомство. В плана има опция за бъдещо съдействие със съдружници, в това число Съединените щати, осведоми Ройтерс.

Новият аероплан, който би трябвало да бъде подготвен до 2035 г ., се чака да сплоти актуалните проучвания на нациите в авангардни технологии за въздушен пердах, от стелт потенциал до високотехнологични датчици.

В взаимно изказване трите страни оповестиха, че амбициозното начинание ще форсира техния напреднал боен потенциал и софтуерно преимущество във време, когато заканите и експанзията нарастват в международен мащаб.

Трите страни към този момент наливат милиарди долари в създаването на високотехнологични изтребители, старания, които ще бъдат обединени в границите на взаимния план, наименуван Глобална бойна въздушна стратегия.

Министерството на защитата на Съединени американски щати съобщи, че поддържа плана в взаимно известие с японското министерство на защитата.

Проектът е най-новият почитан образец за съюзнически страни, които си сътрудничат на основа за създаване на отбранително съоръжение.
 Япония, Англия и Италия основават модернизиран изтребител
Япония, Англия и Италия основават модернизиран изтребител

Очаква се планът да бъде разгласен идната седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР