Японецът Кей Нишикори започна по убедителен начин участието си на

...
Японецът Кей Нишикори започна по убедителен начин участието си на
Коментари Харесай

Нишикори започна с чиста победа в Дубай

Японецът Кей Нишикори стартира по безапелационен метод присъединяване си на мощния шампионат в Дубай, откакто победи Беноа Пер от Франция с 6-3, 6-3 в мач от първия кръг на конкуренцията.

Световният номер 6 и топ тенисист на Азия взе участие за първи път в кариерата си в Дубай, като бе стабилен на личен сервис против Пер и отрази всички осем благоприятни условия, които се отразиха пред противника му, а от своя страна осъществя и трите шанса, които имаше да вземе подаването на Пер. В последна сметка лидерът в схемата стигна до триумфа след час и 21 минути игра и във втория кръг ще се изправи против полския младок Хубурт Хуркач, който също записа триумфа над французин, откакто победи квалификанта Корентен Муте с 6-3, 7-5.

“Никога не е елементарно да играеш против Беноа, той има страховит сервис и страховит бекхенд. Непредвидим тенисист, с добър нюх към топката и положителни къси топки. Ключът в първия сет бе дългият трети гейм, който съумях да взема и по-късно бях по-уверен. Мисля, че играх задоволително добре през днешния ден ”, разяснява Нишикори след триумфа. По този метод японецът към този момент има 12 победи и единствено две загуби от началото на сезона, а салдото му против Пер се усъвършенства на 8-2.

В различен мач от през днешния ден осмият подложен в схемата Данийл Медведев отпадна още на старта след загуба от литовеца Рикардас Беранкис с 3-6, 3-6. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР