Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е

...
Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е
Коментари Харесай

Арестуваха японец, поддържал връзка с 35 жени едновременно

Японец е задържан, откакто се оповестява, че се е срещал с повече от 35 дами по едно и също време, написа настоящо.ком.
Такаши Миягава, работещ на ненапълно работно време, е разследван за хипотетична машинация на десетки дами, като се преструвал, че е сериозен с всяка от връзките и е получил дарове на стойност стотици евро от тях. Очевидно е бил заловен, когато дамите са обединили сили, с цел да основат асоциация на жертвите, откакто са разкрили огромната му невярност и са го докладвали в полицията, настояват локалните медии.

Сред изказванията е, че той е дал на всяка жена друга дата на рождения си ден, осигурявайки си непрекъснат поток от дарове през цялата година. Съобщава се, че една 47-годишна жена счита, че рожденият му ден е на 22 февруари, друга (40 г.) е била известена, че е юли, до момента в който друга (35 г.) има вяра, че рожденият му ден е през април. Общо се твърди, че той е получил дарове на стойност към 100 000 йени (около 700 евро) от дамите, в това число костюм за малко над 200 евро.

Предполага се, че Миягава от района Кансай е почнал да се среща, до момента в който е работил за маркетингова компания, продаваща артикули за душ.
Той е упрекнат, че е „ запленил” посредством работата си минимум 35 самотни дами, като се твърди, че се преструвал пред всяка, че връзката е сериозна, и казвал, че желае да прекара живота си с тях.

Съобщава се, че полицията проверява, с цел да откри дали други дами са попаднали в клопката на любовчията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР