Януари по традиция е месец за пътуване за популярните лица

...
Януари по традиция е месец за пътуване за популярните лица
Коментари Харесай

Екзотичен януари за родните плеймейтки! Ето къде събират тен през зимата

Януари по традиция е месец за пътешестване за известните лица от родния шоубизнес. Така де, у нас е мъгливо, студено и депресиращо. А когато на други места по света сега е лято и опциите разрешават, мисълта да отиде човек на топло и слънчево е повече от изкушаваща. 

Вече писахме за не една и две януарски ваканции на известни у нас лица. Но истината е, че няма по-пътуващи от плеймейтките. И този януари го потвърждава за следващ път. Ето къде избраха да попътуват някои от известните еротични моделки у нас.

Виж още: Тайландска екзотика с Преслава! Певицата с обичания си в летни обятия измежду зима

Николета Лозанова

Николета си остава една от най-разпознаваемите модели, печелили състезанието, а и една от най-пътуващите плеймейтки за всички времена. За нея годината стартира във Виетнам, където беше с обичания си, вратарят Ники Михайлов.

Виж още: Арабската приказка на Антония Петрова! Миската сподели безкрайни крайници от Дубай

Светлана Гущерова

Светлана и най-близките ѝ постоянно са на път, а последно се насочиха към относително близка дестинация - Истанбул. Там тя, брачният партньор ѝ и приятелите им отседнаха в емблематичен петзвезден хотел.

Виж още: Дядо Коледа - великодушен за приятелката на Джино! Вижте с какво возило се подреди хубавицата

Жанета Осипова

Плеймейтката също е почитател на екзотичните дестинации и посрещна новата година в Бирма. " Гмуркайте " се все по-надълбоко ", пожела на почитателите си Осипова, а ние нямаме самообладание тя да ни " заведе " със фотосите си на някое ново екзотично място.

Виж още: Новата Мис България украси Малдивите! Отново се заяде с злобарите

Ася Капчикова

За хубавицата настойчиво се твърди, че има нов мъж до себе си и точно с него пътува по-вдъхновена отвсякога. Това не знаем дали е по този начин, само че пък знаем, че неотдавна тя беше в Тайланд и има справедливо място в днешната ни ранглиста.

Михаела Тодорова

Актуалната плеймейтка не отиде на прекомерно екзотично място, само че пък дестинацията ѝ несъмнено е класическа - Париж. Отново не е ясно кой я е снимал. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР