Януари е в разгара си. Празниците свършиха и вероятно се

...
Януари е в разгара си. Празниците свършиха и вероятно се
Коментари Харесай

Късметлийски дни през януари за всяка от зодиите

Януари е в разгара си. Празниците свършиха и евентуално се чудите кои са подобаващите дни да запретнете ръкави и да свършите изостаналите служебни или персонални каузи. За да са увенчани с триумф, значимо е да подберете вярно датите за всяко събитие и работа. Вижте кои са късметлийските ви дати за остатъка на януари, защо за подобаващи съгласно зодията ви и кои са неподходящите интервали за вас.

Овен

Януари е време за отмора за представителите на зодия Овен. И без това на работното място ще ви бъде мъчно и ще мислите за бягство или за промяна на работата, което може да докара до съществени финансови усложнения. Проблемите ще идват от началството. По-добре вземете отпуск, в сравнение с да влизате в ненужни разногласия, които няма да ви донесат нищо положително. Късметлийските ви дни стартират от през днешния ден и не престават до 15 януари. Подходящи са за отмятане на отлагани задания – и персонални, и служебни. Действайте.

Телец

Нуждаете се от смяна, желаете да работите за нея, само че януари е неподходящ и ви съветваме да изчакате с присъщото ви самообладание. Този месец са вероятни и проблеми с половинката. Благоприятни дни са последните от месеца, когато навлизате в нов интервал и това ще усетите най-осезаемо през февруари.

Близнаци

Месецът не е удобен за заеми. Напротив – изплатете сметките си и уредете финансовото си състояние. Към средата на януари на фона на финансови проблеми ще имате и такива с половинката си. Около 20.01, когато са вашите късметлийски дни, ситуацията ще се успокои и ще може както да постигнете задачите си, по този начин и да оправите финансовото си положение и връзките с половинката.

Рак

Януари раците са тънкообидни, което ще засегне взаимоотношенията им и може да докара до проблеми в общуването. Критични са дните от 13-17.01 и от 25 януари до края на месеца. Между тях обаче в интервала 17-24 януари са вашите най-успешни и късметлийски дни, в които може самоуверено да разрешавате проблемите в общуването и взаимоотношения и да насрочите бизнес договаряния.

Лъв

През този месец е значимо да запазите успокоение, в случай че на работното ви място зародят проблеми. Очертават се компликации във взаимоотношенията с сътрудниците и началството. Пазете се от крайности – преправяне или бягство от работа. Не харчете безсистемно средства, с цел да не се окажете във финансово усложнение. Късметлийските дни са в края на месеца – 30-31 януари. С тях ще приключи сложният месец и ще стартира един по-добър и по-успешен февруари. Отложете всички значими каузи за 30.01 или по-късно, с цел да са сполучливи.

Дева

Януари е подобаващ да се огледате към вас – какво сте постигнали, какво сте пропуснали, какво желаете. Труден месец за каузи е, само че е подобаващ за разбори. Дните, в които ще виждате нещата най-ясно и ще може да извършите нужната равносметка, са в средата на месеца и са късметлийски.

Везни

Отношенията с най-близките са комплицирани през януари. Не спорете, не е подобаващ интервалът, само че не се и правете, че проблемите не съществуват. Направете главно разчистване – и в живота си, и в дома си. Късметлийски и подобаващ ден за задачата е 15 януари. Това ще освободи душата и мозъка ви и ще помогне да продължите пречистени и устремени.

Скорпион
5 зодии, които няма да бъдат изоставени от шанса и щастието през цялата година
С настъпването на Новата година 5 зодиакални знака попаднаха под закрилата на звездите. Очакват ги доста позитивни неща. На какво да...
Прочети повече
Януари е месец за значимите решения, които ще осъществите в бъдеще, само че ще започнете да мислите за тях в този момент. От началото на месеца до 12 януари са дните, подобаващи за дълготрайни проекти и обсъждане на промени. Около 18 януари са вероятни спорове, а незабавно след тях още веднъж ви чака порция от късметлийски дни.

Стрелец

Месецът ще е изпълнен с значими каузи за представителите на зодия Стрелец. До средата му избягвайте да взимате значими решения и да вършиме крайни изводи. Подходящи за решенията, които узряват у вас, са дните от 20 до 30 януари. Периодът е късметлийски и в случай че се занимавате с изкуство или творчество.

Козирог

Месецът е подобаващ за отмора и равносметка, а не за взимане на значими решения. Подходящ ден за слагане на ново начало и загърбване на предишното е 18 януари, а за решение на финансови проблеми шансът е на ваша страна на 24 януари.
Как да украсим дома си, с цел да притеглим шанса на наша страна?
Всеки един от нас желае да има шанс и триумф, както и пари. Обикновено това става с доста учене и работа, само че също по този начин няма и нищо неприятно...
Прочети повече
Водолей

Отървете се от всичко ненужно – непотребни страсти, непотребни движимости, изтъркани взаимоотношения. Месецът е подобаващ за ново начало, което да започнете от късметлийския  18 януари. Не подписвайте контракти до 15 януари, дните, подобаващи за това и носещи шанс, са след 20.01 – последното десетдневие от месеца.

Риби

Целият месец е късметлийски за вас, в случай че насочите мислите и делата си вярно. Това е месец на опциите и новото ярко начало. Огледайте се и не пропускайте възможностите си, действайте самоуверено след средата на месеца.

Благоприятни дни за всички зодии:
30 януари, когато Луната ще е доста покрай Земята и това ще усили силата на въздействието ѝ. 29 януари, когато е краят на ретроградната Венера. 24 януари, подобаващ за финансите. 18 януари, когато е краят на ретроградния Уран, носещ ново начало.
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР