Януари е един от най-специалните месеци в годината за Мария,

...
Януари е един от най-специалните месеци в годината за Мария,
Коментари Харесай

Мария и любимият й януари

Януари е един от най-специалните месеци в годината за Мария, тъй като тя чества, както рождения си ден на 13-ти, по този начин и присъединението си към музикална акция “Пайнер”.

Певицата
споделя пред телевизия “Планета”, че през 2018 година се навършват 18 години, в които с нейното “второ семейство” вървят в вярната посока. Тя е очевидец и на раждането на телевизия “Планета”, а на въпроса за какво я има и до през днешния ден, и за какво е толкоз сполучлива, Мария е откровена:

“Има ни, тъй като растем... има ни, тъй като това беше едно бебе, което ние създадохме, което си отглеждаме и просто растем, това е. Аз го съпоставям с майчинството, толкоз мощна е тръпката за мен, толкоз е мощна моята обич към музиката, че в случай че мога да разделя сърцето си на две или просто да нареждам най-святото ми и песента в едно и да си ги прибера в моето сърце. Растем, ставаме все по-добри и качеството, което предлагаме е доста огромно. Бих споделила, че сме на международно равнище. Аз бих желала да поздравя екипа на телевизия “Планета” и “Пайнер”, тъй като ние сме от зората и знаем дългия и бодлив път към триумфа, и най-после още веднъж сме най-любимите.”



Мария приказва за отговорностите и позитивите от това да си едно от лицата на телевизия “Планета” толкоз години. Изпълнителката споделя, че за нея най-голямата изгода в професионалното й израстване е, че нейните продуценти са я научили на дисциплинираност, която тя е отнесла и в персоналния си живот.



“Затова каквито и трудности животът да ми слага, и каквито и промени да подхваща самата аз, нещата постоянно ми се случват. Моите продуценти ме отгледаха, дадоха ми пътя и ето ме тук през днешния ден – към този момент една огромна жена, с дете, с неповторима кариера... Какво повече мога да си пожелая? Да бъдем живи и здрави, да бъдат и те - живи и здрави, по тази причина че от едни елементарни деца с фантазии, ни трансфораха в дами с огромна кариера зад тила си, само че това е моето самопризнание към тях... тези думи, в случай че има друго нещо, което бих могла да направя с цялото ми сърце, бих го сторила на драго сърце.”

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР