Яница и Момчил от Един за друг бяха едни от

...
Яница и Момчил от Един за друг бяха едни от
Коментари Харесай

Огнена и по-слаба от всякога: Яница от "Един за друг" се преобрази

Яница и Момчил от " Един за различен " бяха едни от най-интересните участници в фамилното шоу, само че двамата сложиха формален завършек на фамилните си връзки. Припомняме, че Яница и Момчи се разведоха предходната година, а това изненада много от почитателите им.

Те въпреки всичко продължиха напред, само че не разкриват имат ли си нови половинки. Яница стартира нова специалност, ставайки маникюристка, а Момчи се снабди със лично жилище.

Виж още: Жълти злословия засипаха фамилията на Наум Шопов: Актьорът е гневен

Огнената Яница обаче наподобява е трансформирала и много други неща в живота си. Риалити звездата безусловно се е стопила с диета и фитнес, а ние подозираме и много положителни креватни занимания. Нека не си кривим душата... колкото повече секс има, толкоз по-добре наподобява един човек.

Яница театралничи със супер прилепнали аутфити, само че и самоуверено демонстрира пресата, която е направила с много труд, постояноство и непримиримост.

Виж още: Малин Кръстев за ролята си в " С река на сърцето ": Всеки от персонажите носи своята загадка! 

Ние споделяме евала на тази прелестна промяна. Подозираме, че Яница е в калориен недостиг, комбиниран с богата на протеини диета. Вероятно салатите и плодовете са наложителен детайл от менюто на мацката. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР