Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.8 милиона

...
Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.8 милиона
Коментари Харесай

Новата визия на Янита Янчева

Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.8 милиона почитатели в Instagram. Въпреки че от дълго време живее в чужбина (последно в Мексико), тя постоянно се връща в родината си. В обществените мрежи пък я виждаме най-вече в облика на фитнес модел и майка.

От много време Янита Янчева изяснява в профила си, че е разкрила друга своя огромна пристрастеност - с изключение на фитнеса, несъмнено.

Става дума за свободното гмуркане. В няколко разнообразни поста тя е споделяла, че посредством гмуркането освен се усеща същински свободна, само че и че е преодоляла страховете си. Дори е загатвала, че се цели в подобряването на върхове. Отново от Instagram предходната година разбрахме и че е съумяла. Фитнес моделът удостовери тогава, че е сложила три нови национални върха.

И тъй като наличието на Янита Янчева в обществените мрежи постоянно има с какво да ни впечатли, постоянно хвърляме по едно око на профила ѝ. Именно оттова забелязахме и една забавна смяна в нея.

Очевидно фитнес инфлуенсърката е решила да промени цвета на косата си. Вместо красивото русо, с което бяхме привикнали да я виждаме, в този момент Янита Янчева е решила да опитва с розов цвят.

Както означиха и доста от почитателите ѝ около всички постове за гмуркане и с това розово сега, от ден на ден се приближава до визиите за една страхотна нимфа. Липсва ѝ единствено опашката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР