Яник Синер е на гребена на вълната, както се изрази

...
Яник Синер е на гребена на вълната, както се изрази
Коментари Харесай

Синер: Не мисля за победата над Джокович; финалът ще е съвсем различен мач

Яник Синер е " на гребена на вълната ", както се изрази Даниил Медведев и е спечелил цели 17 от последните си 18 мача. Италианецът завоюва купите в Пекин и Виена, а в този момент е единствено на една победа от това да завоюва трофея на ATP финалите и то още в дебютното си присъединяване на конкуренцията.

В момента само Новак Джокович разделя локалния любим от купата в Торино и привидно международният номер 4 може да бъде оптимист за идния край, тъй като надигра сърбина единствено преди няколко дни и по този начин значително си подсигурява спечелването на " Зелената група ", единствено че Синер схваща по какъв начин в този момент го предстоящ един радикално друг дуел и подхожда оптимално обрано към идната среща с 6-кратния първенец в конкуренцията.

" Невероятно е да бъда финалист в този шампионат, само че следва доста тежък мач и нямам доста време да се насладя на момента. Аз обаче нямам самообладание за този дуел, тъй като ще е страхотна привилегия да се изправя още веднъж против Новак. Със сигурност ще дам безусловно всичко от себе си и се надявам да се получи страховит мач. Предходната ми победа не е от изключително огромно значение, имайки поради формата на шампионата и участниците. Тук безусловно всеки може да победи всеки.

Финалът ще бъде радикално друг и не желая да мисля за случилото се по-рано през седмицата. Изключително благополучен съм от опцията да изляза още един път на корта в Торино и още веднъж да изпитам тази неповторима атмосфера и поддръжката на публиката. Надявам се да се отблагодаря на хората, като покажа най-хубавата си игра " - съобщи 22-годишната звезда на домакините.

Източник: ATP

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР