Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова и Мартин Макариев са

...
Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова и Мартин Макариев са
Коментари Харесай

Яна Маринова призна: Луиза пострада на снимки, стоеше на ръба и се кръстеше...

Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова и Мартин Макариев са подготвени с новия си филм "Диви и щастливи ". Актьорите обикалят към този момент страната за срещи и предпремиери със своите фенове из цяла България. На 27 ноември е предпремиерата и в София, а по-късно ще го показват два пъти в Лондон, на 5 декември в Македония, а на 11 януари във Виена, Австрия. Всички мнения са, че точно този филм ще преобърне визиите за българско кино. "Диви и щастливи " е д максимален бюджет от всички български продукции до момента, а сцените са досуш като холивудските. Участие вземат най-хубавите артисти.

Наш кореспондент беседва с Яна Маринова за всичко забавно от задкулисието на снимачния развой. Лъчезарната актриса открехна вратата и показа много пикантни истории по време на фотосите, някои от които са супер рискови и стряскащи. Случайно или не, само че във всички по-комични обстановки попада името на Луиза Григорова, а от диалога по-долу ще научите за какво.

- Остават броени дни до формалната премиерата на "Диви и щастливи ". Расте ли напрежението в теб?

- Във всички кина към този момент се продават билети за предпремиерните прожекции на "Диви и щастливи ". Много хора във Велико Търново, Горна Оряховица и Шумен към този момент гледаха кино лентата и имаме страхотни мнения. Илизат от залите засмени и приказват с лафове от кино лентата. (смее се) Масово младежите го харесват, което за нас беше огромна изненада. Обичаме си почитателите и усещаме и се веселя, че успяхме да ги зарадваме с този план. Чувството когато обичаш и се чувстваш обичан е вълшевно. Благодарение на община Варна започнахме този филм, а го довършихме благодарение на Русе, Велико Търново и най-много столична община.

Вижте на show.blitz.bg какво показа чаровната Яна Маринова и какви произшествия са станали по време на фотоси с Луиза Григорова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР