Ян Блахович вярва, че ще победи Израел Адесаня в битката

...
Ян Блахович вярва, че ще победи Израел Адесаня в битката
Коментари Харесай

Блахович към Адесаня: Време ти е за 20-1 в ММА

Ян Блахович има вяра, че ще победи Израел Адесаня в борбата им. Шампионът в полутежка категория ще брани купата си против първенеца в междинна категория в основната борба на UFC 259, което ще се организира на 6 март в Лас Вегас.

Блахович в края на месеца ще стане на 38 години и твърди, че ще нокаутира Адесаня с ритник в главата. Ян е с връх 27-8 в ММА и се намира в серия от 4 следващи победи, от които 3 с нокаут.

Той завършва 17 от своите противници и единствено 3 пъти губи с привършване. Блахович губи единствено 1 от последните си 9 борби в UFC и има вяра, че той е определен да спре непобедената серия на Израел:

“Израел Адесаня е доста добър войник. Той е първенец. Никой не съумя да го победи и е с връх 20-0 в ММА. Той би трябвало да е добър и мисля, че е подобен. Сега обаче е време за 20-1 в ММА. Вярвам, че съм този, който ще го победи и ще го направя. Притежавам тази именита полска мощ.

Той ще почувства тази мощ. Адесаня ще види. След първия удар или ритник Адесаня ще разбере защо му приказвам. Говоря му за именитата полска мощ. Нокаутирам го във втория рунд с ляв ритник в главата”, съобщи Блахович.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР