Ямболски джигит с БМВ спретна див екшън по улиците на

...
Ямболски джигит с БМВ спретна див екшън по улиците на
Коментари Харесай

Пиян шофьор удари полицай, за малко да прегази друг

Ямболски джигит с БМВ спретна див екшън по улиците на Бургас. 37-годишният Д.К. карал рисково из града, криволичейки по платното за придвижване в пътната права на кръговото кръстовище на бул. „ Стефан Стамболов “ в посока кръговото кръстовище край постройката на бранш „ Пътна полиция “ – Бургас. Това оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Униформените забелязали странното шофиране на мъжа и незабавно подали звуков и светлинен сигнал. Те го догонили и Д.К. бил спрян за инспекция малко след ул. „ Крайезерна “, когато возилото навлязло във към този момент крайната дясна лента на бул. „ Тодор Александров “ в посока к-с „ Меден рудник “.

Полицаите забелязали, че лидерът на автомобила мощно миришел на алкохол и залитал, до момента в който слизал от „ БМВ “-то.

Д.К. отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол, за което му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата. Междувременно ямболията се качил в автомобила си и потеглил в посока к-с „ Меден Рудник “, като още веднъж е спрян директно до пътен възел „ Юг “.

Докато единият от чиновници на „ Пътна полиция “ съставял акт на Д.К., а другият бил приведен пред „ БМВ “-то с цел да смъкна регистрационните му номера, ямболията взел ключовете на автомобила, оставени на предната дясна седалка и ги сложил в контакта за да възпламени мотора и да избяга.

Единият от двамата служители на реда от Четвърто районно ръководство – Бургас забелязал дейностите на пияния водач и незабавно му разпоредил да остави ключовете.

В този миг ченгето се пресегнало през прозореца, с цел да дръпне ключа. Тогава обаче нафирканият ямболия му забил един пестник в региона на лявата скула, което наложило за задържането на мъжа да му бъдат щракнати белезниците.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР