Ямбол. Специалният проект Deep Purple`s night“, който култовият барабанист и

...
Ямбол. Специалният проект Deep Purple`s night“, който култовият барабанист и
Коментари Харесай

Ямбол: Концертът на Иън Пейс „Deep Purple`s night“ в града влезе в най-големия фен сайт на групата

Ямбол. Специалният план „ Deep Purple`s night “, който паметният барабанист и създател на групата Иън Пейс ще показа в Ямбол на 28 октомври, към този момент е притежание за всички почитатели на именитата група по целия свят. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол. " Най-големият уеб уебсайт на „ Deep Purple “ www.thehighwaystar.com, изработен особено от почитатели за почитатели, включи информация за концерта в рубриката си „ Purple Calendar News “. Анонс за събитието в ямболската зала „ Диана “ е оповестен и на " Facebook " страницата The Highway Star.
Концертът в Ямбол дава неповторима опция на почитателите на „ Deep Purple “ да чуят всички емблематични части на групата, с които тя става кумир за генерации фенове на рока. При това поднесени персонално от именития й барабанист Иън Пейс. В плана „ Deep Purple`s night “ в Ямбол Иън Пейс залага на партньорството на „ Sainted Sinners “ с вокал Дейвид Рийс (бивш вокалист на Accept), Франк Пане - китаристът на Bonfire, Алесандро Дел Векио (клавишни) и други международни рок музиканти. Преди да забият частите на Пърпъл, „ Sainted Sinners “ ще подгреят почитателите с същински, автентичен рокендрол, представяйки мега-хитове на Led Zeppelin, Whitesnake, AC DC, Aerosmith, Rainbow, Accept, както и свои авторски песни – всичко това под мотото „ The Essence of Rock`n Roll “.
Концертът на 28 октомври, събота, ще бъде в Спортна зала „ Диана “ в Ямбол, с начален час 20.00. Входът е с билети на стойност от по 20, 25 и 30 лева за седящи места в другите браншове и по 40 лева за фен-зоната пред сцената. Билетите са към този момент в продажба в мрежата на Eventim и на касата на Община Ямбол.
Организатор на събитието е „ Star Productions “. Проектът „ Deep Purple`s night “ се осъществя с поддръжката на община Ямбол и с медийното партньорство на Z-Rock.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР