Ямбол ще може да разчита на един от основните си

...
Ямбол ще може да разчита на един от основните си
Коментари Харесай

Гард на Ямбол поднови тренировки, на линия е за Спартак Плевен

Ямбол ще може да разчита на един от главните си играчи за идващия си дуел против Спартак Плевен идния четвъртък. Към подготвителния развой на водения от Александър Алексиев отбор се е завърнал гардът Уил Таварес, който пропусна последния мач против Академик Пловдив по-рано тази седмица. Американецът е изпитвал болежки и заради това от щаба са решили да го спестят за срещата с пловдивчани, само че към този момент всичко с него е наред и той тренира наедно със своите съотборници, научи Sportal.bg .

Таварес се трансформира в главно оръжие на ямболии в нахлуване, като до този миг гардът записва приблизително по 13.6 точки, 3.6 битки и 3.0 асистенции при 49% пукотевица от полето. Привлеченият през миналото лято играч осъществя 21 точки в коша на Черно море Тича, както и още 15 против Берое, като в двата мача е стрелял общо 29 пъти от игра.

Така, в случай че не се стигне до спомагателни кадрови проблеми, Ямбол ще е в цялостен състав за дуела против плевенчани. Както е известно, Иван Лилов се завърна в редиците на отбора и направи още един дебют против Академик, а също така най-новото попълнение на “непреклонните ” Доминик Кристиано към този момент е картотекиран и ще може да играе против окуражения за медали отбор на Спартак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР