Ямбол се възползва по най-добрия възможен начин от ужасяващото представяне

...
Ямбол се възползва по най-добрия възможен начин от ужасяващото представяне
Коментари Харесай

Ямбол се възползва от ужасяващ Спартак

Ямбол се възползва по най-хубавия вероятен метод от ужасяващото показване на Спартак (Плевен) и взе първата си победа за сезона в НБЛ. Това се случи след 87:73 в зала “Диана” в дебютното домакинство за тази акция и още един дебют на Иван Чолаков отпред на тима пред лична аудитория.

Домакините не демонстрираха най-хубавото, на което са способни, само че утехата им бе, че гостите бяха надалеч по-слаби и това се оказа задоволително за Ямбол. Втора четвърт, извоювана с 15 точки разлика, като че ли умъртви напълно интригата в днешния дуел, извоюван от ямболии с добра отдалеченост по отношение на плевенчани.

Алън Арнет вкара 20 точки, овладя 11 битки и направи 4 асистенции. Евгени Иванов добави 15, Брайкъс Перин осъществя 12, а Станислав Говедаров - 8. Ямбол съумя при 57% от стрелбите си от игра против единствено 28% за гостите от Спартак.

Даворин Кунтич вкара 24 точки за изгубилия отбор, който овладя 23 битки в нахлуване, само че осъществя единствено 13 точки от втори късмет. Плевенчани вкараха единствено 24 от общо 83 офанзиви, в това число 8/33 от зоната за 3 точки, а също така направиха 9 неточности по-малко от домакините, само че през днешния ден просто нищо не се получаваше за селекцията на Александър Дяковски.

ЯМБОЛ - СПАРТАК (ПЛЕВЕН) 87:73 (20:16, 27:12, 22:25, 18:20)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР