Ямбол. Община Ямбол обяви подбор за свободни длъжности за няколко

...
Ямбол. Община Ямбол обяви подбор за свободни длъжности за няколко
Коментари Харесай

Ямбол: Общината обяви подбор за свободни длъжности за няколко позиции в различни дирекции и сектори на администрацията

Ямбол. Община Ямбол разгласи асортимент за свободни длъжности за няколко позиции в разнообразни дирекции и браншове на администрацията. Това оповестиха от Община Ямбол. Свободни работни места са оповестени за дирекциите „ Местни доходи “, „ Общинска благосъстоятелност и стопански действия “, „ Стратегии и стратегии “, „ Хуманитарни действия “, в секторите „ Финансов надзор “, „ Връзки с обществеността “, в бранш „ Превенция и запазване на публичния ред “ и други
Желаещите да вземат участие в състезанията за оповестените свободни длъжности би трябвало да подадат документи в период до 31 юли 2017 година, в ст. 414 на община Ямбол. Подборът на претендентите се прави на три стадия – разглеждане и инспекция на подадените документи за сходство с оповестените условия, решение на тест и събеседване.
Подробна информация за свободните длъжности, критериите за кандидатстване и подаване на документи е оповестена на уеб страницата на община Ямбол, в рубриката „ Актуално “: http://yambol.bg/uploads/aktualno/123.pdf.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР