Ямбол. На 1 ноември в Ямбол ще бъде представена новата

...
Ямбол. На 1 ноември в Ямбол ще бъде представена новата
Коментари Харесай

Ямбол: Георги Господинов се завръща в града за представяне на „Всичките наши тела“

Ямбол. На 1 ноември в Ямбол ще бъде показана новата книга на Георги Господинов – „ Всичките наши тела “. Премиерата е в границите на деянията, проведени от Община Ямбол във връзка Деня на националните будители. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Всичките наши тела “ включва 103 „ свръхкратки истории ”, както ги назовава създателят. Завършена е през януари в Ню Йорк, където той печели една от най-престижните писателски стипендии в света, тази на Нюйоркската социална библиотека. Най-превежданият актуален български създател още веднъж предизвика с внезапна промяна на жанра, като се аргументира с думите: „ Днес, когато се приказва доста и слепешката като в механа, положителната къса история идва да ни даде мяра за всяка дума. И за всяка минута. Щè ми се да е по този начин. ”.
Срещата на Георги Господинов с публиката в родния му град е с начален час 18.00, в Художествена изложба „ Жорж Папазов “. Ямболската премиера на „ Всичките наши тела “ се осъществя със съдействието на Издателство „ Жанет 45 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР