Ямбол. Болницата в Ямбол ще започне да се строи от

...
Ямбол. Болницата в Ямбол ще започне да се строи от
Коментари Харесай

Лидерът на АТАКА финансира и откри Музей на борбата в с. Маломир

Ямбол. Болницата в Ямбол ще стартира да се строи от началото на идната година. Имам безапелационното увещание от премиера. Новината разгласи довечера водачът на АТАКА и ръководител на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров в с. Маломир, Ямболско. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АТАКА .
„ Ямболии чакат тази болница от 30 години. Тя би трябвало да стартира да се строи от началото на идната година ”, посочи Сидеров и добави, че персонално ще следи процеса по завършването ѝ. „ Това да остане от моя мандат, ще бъде премного. Знам, че за Ямбол това е голям проблем ”, уточни още той. По думите му нямаше да бъде допустимо, в случай че АТАКА беше в съпротива. Председателят на ПГ на Обединени патриоти съобщи, че нужните средства ще бъдат заложени в бюджета за следващата година. Сидеров даде обещание, че ще държи ямболии в течение за протичащото се към плана.
Сидеров откри и Музей на битката в с. Маломир, за който пое персонален ангажимент преди време да финансира. Селото е отечество на редица спортисти, популяризирали България по света. На откриването участваха Александър Томов, 5-кратен международен, 5-кратен европейски първенец и 3 пъти олимпийски вицешампион по борба; Байо Баев, 4-кратен европейски, 2-кратен вицеевропейски, 3-кратен вицесветовен първенец по битка от Маломир; Тодор Гълъбов, дълготраен треньор на националния тим по битка, който също е от ямболското село и други първенци.
„ С този музей е нужно да запазим загатна у хората. Благодарим на Сидеров за помощта и че ни почете на празника “, сподели кметът на с. Маломир Йордан Маринов. Той изясни, че за музея са набавили фотоси от архивите от последните десетилетия. В залата на славата са изложени медали и оценки на спортистите. В края на тържеството Сидеров се обърна към всички присъстващи с думите „ Борбата продължава “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР