Ямбол. 17 души са пострадали при катастрофата с преобърналия се

...
Ямбол. 17 души са пострадали при катастрофата с преобърналия се
Коментари Харесай

МВР: 17 души са пострадали при инцидента с преобърналия се на автомагистрала „Тракия“ автобус, трима от тях са останали под лекарско наблюдение

Ямбол. 17 души са потърпевши при злополуката с преобърналия се автомагистрала „ Тракия “ рейс, трима от тях са останали под лекарско наблюдаване. Това оповестиха за Агенция „ Фокус “ от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . 13 души са били откарани за обзор в ямболска болница, а четирима в бургаско лечебно заведение. От тези в Бургас един човек е оставен за наблюдаване, а другите са изписани. В Ямбол двама потърпевши са оставени под наблюдаване, а останалите са прегледани и освободени.
11 души не са били с пострадвания и са траяли по маршрута си с различен обезпечен рейс.
Извършен е оглед на мястото от дежурна оперативна група. Има формирано по случая досъдебно произвеждане. Продължават работите по изясняване на обстоятелства и условия.
Агенция „ Фокус “ напомня: Пътнически рейс се прекатурна на автомагистрала " Тракия ". Сигналът за пътния случай е получен в полицията към 22.00 часа нощес. По първични данни, на автомагистрала “Тракия ”, на територията на ОДМВР-Ямбол, в региона на Стралджа, рейс с 31 пасажери, пътувал в посока към Бургас, е излязъл отвън пътното платно и се е преобърнал. Няма починали и тежко потърпевши. Пътниците бяха превозени за обзор. На мястото на случая са били екипи на Пътна полиция.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР