Ямайка ще приеме два мача от турнира "Голд къп" през

...
Ямайка ще приеме два мача от турнира "Голд къп" през
Коментари Харесай

Ямайка ще приеме два мача от турнира Голд къп това лято

Ямайка ще одобри два мача от шампионата "Голд къп " през лятото, оповестиха от Конфедерацията на северно-, ценралноамериканските и карибските футболни асоциации (КОНКАКАФ). И двете срещи ще се състоят на 17 юни в столицата на страната Кингстън, като единият ще бъде с присъединяване на домакините, а другият с този на Хондурас. Техните противници пък ще станат ясни след изтеглянето на цялостния чоп на 10 април.

For the first time in @GoldCup history... we are pleased to announce the second international match of the tournament - June 17th at Independence Park in Kingston, Jamaica! pic.twitter.com/kiPfFOmUiv
— Concacaf (@Concacaf) April 2, 2019
Ямайка за първи път ще одобри мачове от шампионата, който автентично трябваше да бъде домакинстван единствено от Съединени американски щати и Коста Рика. Включването на трета страна хазаин се наложи след увеличението на броя участници в шампионата от 12 на 16. Турнирът "Голд къп ", който ще дефинира 15-ия първенец на Северна и Централна Америка, стартира на 15 юни с мач на "Роуз Боул " в Пасадена и ще приключи на 7 юли с финала на "Солджър Фийлд " в Чикаго.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР