Яко е натиснал педалите японски катаджия за да догони пресяклия на

...
Яко е натиснал педалите японски катаджия
за да догони пресяклия на
Коментари Харесай

Полицай на колело догони Lamborghini и наказа шофьора му! - видео

Яко е натиснал педалите японски катаджия за да догони пресяклия на червено японски суперкар. Гонитбата била хваната от камера за външно наблюдаване.

Карането на европейски автомобил с ляв волан при лявото придвижване в Япония се смята за връх на таратора, а в случай че става дума и за Lamborghini то това към този момент е надали не цар на пътя. Но - едно в действителност огромно НО, където в действителност има ред в страната за разлика от нашата, нарушаването на правилата си е нарушаване. Дори и ако караш летяща чинийка...

Собственикът на крещящо оранжевото купе Huracan се замаял на светофара и завил при забранен сигнал. Нарушението на правилата било видяно от патрулиращ полицай, който разполагал за работата си само със служебно колело с кошница на кормилото. Наистина на ниска цена, екологично и полезно за здравето транспортно средство. Това не му попречило да си свърши както трябва работата – яхнал двуколесното си “конче ” и се хвърлил в гонитбата на нарушителя.



Последният също се оказал “възпитан ” - дори изчакал пешеходци пресичащи на зебра. След като съумял да догони Lamborghini-то, служителят на реда доста вежливо обяснил на лидера му, че не е добре да нарушава правилника за придвижване, помолил го да спре в профил и му заформил протокол за нарушението.

Полицаят даже застанал на колене, за да се окаже на същото равнище с очите на шофьора на ниския супер автомобил, докато запълвал протокола за нарушението. Просто няма различен такъв етикет на държание като японския! Представяте ли си наш катаджия на колене пред извършител усмихвайки се???
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР