Ядрените заплахи от страна на руското ръководство изискват много по-агресивна

...
Ядрените заплахи от страна на руското ръководство изискват много по-агресивна
Коментари Харесай

Шефът на полския ГЩ: Русия се управлява от гангстери! НАТО също е ядрена организация и трябва да отговори на Русия много по-агресивно

Ядрените закани от страна на съветското управление изискват доста по-агресивна реакция от НАТО, съобщи началникът на Генерален щаб на Въоръжените сили на Полша ген. Раймуд Анджейчак, представен от Guardian. 
 
Според него, Алиансът би трябвало да напомни на руснаците, че също има нуклеарно оръжие. " Не желая да нагнетявам ситуацията, само че нещо не е наред с нашия лексикон. НАТО също е нуклеарна организация ", съобщи Анджейчак. 
 
Той съпостави съветското управление с гангстери и ги назова " полудели неприятни момчета ". Той напомни нееднократните закани, отправяни от Путин за потребление на нуклеарно оръжие, както и разполагането на такова в Беларус. 
 
" Гангстерите поставят на масата револвер, а ние стоим в тениски, гледаме това и споделяме: " И аз имам револвер, само че го оставих вкъщи ", нагледно се показва шефът на полския Генерален щаб. 
 
" През 70-те и 80-те години 30 % от бомбардировачите B-52 бяха непрекъснато във въздуха и имаха нуклеарно оръжие на борда и подготвени да го употребяват водачи. Сега пред нас стои задачата да произнесем думата В61 (основната термоядрена гравитационна американска бомба, бел. ред.), тъй че дано променим методите ", декларира Анджейчак. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР