Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи

...
Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи
Коментари Харесай

THE SUN: Пет „пророчества“ за 2023г. от Баба Ванга, която „предвиди 11 септември“

Ядрена злополука ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, излиза наяве от материал, оповестен в английския вестник " Сън ".

От изданието показват, че българската пророчица в никакъв случай не е правила публично предсказания и че на никое място няма записани такива, като се базират на разкази на инцидентни хора. Нека хората да имат едно мислено за думите на Ванга, показват още от " Сън ", представен от " България през днешния ден ".

Припомняме, че през днешния ден съветският президент Владимир Путин излезе със особено послание, в което упрекна Запада за войната сред Русия и Украйна. Той разгласи частична готовност в Русия и заплаши НАТО, че Русия ще употребява всичките си налични оръжия.

" Гражданите на Русия могат да бъдат сигурни, че териториалната целокупност на нашата татковина, нашата самостоятелност и независимост ще бъдат обезпечени, още веднъж наблягам това, по всевъзможен начин, с които разполагаме. И тези, които се пробват да ни изнудват с нуклеарно оръжие, би трябвало да знаят, че розата на ветровете може да се обърне в тяхната посока ", се споделя в изказването на съветския президент.

Според английското издание баба Ванга е пророкувала тревожна поредност от събития през 2023 година Ядрена злополука и солидна галактическа стихия са единствено част от бедствията, които може би ще ни сполетят през идната година.

Ванга е предсказала още, че една " огромна страна " ще извърши проучвания върху хората с биооръжия. Според видението стотици хиляди хора могат да умрат вследствие на тези опити. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените народи дейно не разрешава сходни опити. И също по този начин не разрешава складирането на вируси и рискови бактерии. Въпреки това за страни като Китай се счита, че създават скрито биооръжия. Освен това се твърди, че Ванга е предизвестила за задаваща се детонация в атомна електроцентрала. Вярва се, че българката е предсказала нуклеарната злополука в Чернобил. Пророчеството за вероятно ново нуклеарно злополучие наподобява доста реалистично на фона на войната в Украйна и непрекъснатата опасност за Запорожката АЕЦ и други електроцентрали в страната.

Едно от най-широко приписваните пророчества на Баба Ванга през 2023 година е, че по някакъв метод орбитата на Земята ще се „ промени “. Не е ясно какво значи това - само че в случай че това се случи, може да има опустошителни последствия. Нашата планета остава във тънък баланс в галактическия танц, като даже и най-малкото изместване евентуално доста трансформира климата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР