Ядосан собственик на жилище е уловен от камерата да ругае

...
Ядосан собственик на жилище е уловен от камерата да ругае
Коментари Харесай

Раздразнен мъж се изказва срещу шофьора на Tesco, защото паркира пред дома му в разногласен клип

Ядосан притежател на жилище е уловен от камерата да ругае водач на Tesco - за това, че е паркирал микробуса си пред дома му.

Когато водачът на доставката паркира до алеята на мъжа, недоволният вид не съумя да обърне колата си на мястото. На фрагментите, споделени онлайн, се чува по какъв начин водачът изяснява на притежателя на къщата, че съвсем не навлиза във входа, само че това наподобява не удовлетворява пенсионера, който отприщва вербален залп от обиди.

Клипът стартира с двойката, стояща пред дома на мъжа, който се схваща като предградие на Лондон, и обменят гледни точки. Докато се възпроизвежда видеото, куриерът на Tesco може да бъде чут да изяснява обстановката и да разказва в детайли обвиняването, преди да покаже къде е паркиран микробусът му.

Микробусът на Tesco е паркиран единствено на милиметри над падналия бордюр, който разрешава на притежателя на къщата достъп до шофирането му - макар че един водач би трябвало да има повече от задоволително място, с цел да завие в видяното пространст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР