Ядосал Барселона арбитър ще ръководи четвъртфиналния сблъсък срещу Реал Сосиедад

...
Ядосал Барселона арбитър ще ръководи четвъртфиналния сблъсък срещу Реал Сосиедад
Коментари Харесай

Неприятен за Барселона съдия ще свири следващия мач на тима

Ядосал Барселона съдия ще управлява четвъртфиналния конфликт против Реал Сосиедад от шампионата за Купата на Испания, който е в сряда вечер на “Спотифай Камп Ноу ”. Съдийската комисия даде наряда на Хесус Хил Мансано, който е един от топ реферите на страната. Той обаче изнерви оптимално каталунците в последния дуел, в който се засече с отбора.

Става дума за мача против Осасуна от Ла Лига на 8 ноември, в който той изгони Роберт Левандовски за два жълти картона, а също така сподели червен на Жерард Пике, който беше запаса.

Тогава полякът се ядоса и направи жест, който беше признат като намек, че Мансано взима опиати. За това си нарушение той отнесе обща глоба от три мача, която по този начин и не беше понижена. Наказанието му обаче важи единствено за шампионата.

Пике пък атакува рефера вербално отвън терена с думите: “Видя ли какъв корнер ни даде? Ти си съдията, който най-вече ни е прецаквал. Срамота! ”. Към израза беше прибавена и ругатня по адрес на майката на арбитъра.

Независим от всичко това тогава отборът на Чави надделя Осасуна с 2:1.

От началото на сезона Хил Мансано е управлява още един мач на Барса - гостуването на Майорка, също извоювано, само че с 1:0.

В същото време въпросният рефер е надувал свирката на три гостувания на Реал Мадрид до момента, също извоювани - 4:1 против Селта, 3:0 против Елче и 3:2 против Виляреал преди дни.

Полуфиналистите за Купата на краля в този момент ще бъдат избрани единствено в един дуел.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages | Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР