Яденето на шоколад не е нещо, което повечето треньори биха

...
Яденето на шоколад не е нещо, което повечето треньори биха
Коментари Харесай

Тайната за перфектното тяло на Скарлет Йохансон

Яденето на шоколад не е нещо, което множеството треньори биха предложили преди физическа интензивност, само че персоналните инструктори на Скарлет Йохансон са на друго мнение.

Райън и Ерик Джонсън , които работят във фитнес залата Homage Fitness в Маями, Ню Йорк, имат вяра, че яденето на мрачен шоколад преди подготовка има редица изгоди за здравето.

Братята са на мнение, че лечението с шоколад преди подготовка има страховит резултат върху мозъка, като го нагажда да има позитивна връзка с фитнеса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HOMAGE (@ourhomage) на Ное 7, 2018 в 6:10 PST

Експертите разкриват пред Insider, че яденето на черен шоколад преди да спортуваме основава този позитивен цикъл на противоположна връзка с мозъка, давайки ни " нещо, което да чакаме с неспокойствие " преди изтощителната подготовка.

Черният шоколад освобождава допамин и серотонин в тялото - два хормона, които са свързани с усеща на благополучие и успокоение.

 Снимка 317278

Тъмният шоколад е и решението на въпроса дали би трябвало да се храним преди или след фитнес залата - нещо, с което доста хора се борят, защото се стремят да влезнат във форма.

Като си хапваме от шоколада преди да стартираме да спортуваме, получаваме задоволително сила за тренировката, без да се усещаме прекомерно цялостни или тежки. Двамата треньори предлага да се ядат към 30-50 грама 15 минути преди подготовка.

 Снимка 280726

Но до момента в който от една страна черният шоколад ни стимулира и ни дава сила, от друга има няколко условия. Ерик и Райън упорстват шоколадът да бъде с високо качество и със наличие на най-малко 70% какао .

Трябва да вземем поради и обстоятелството, че 50 грама мрачен шоколад нормално съдържа към 300 калории , което значи, че ще би трябвало да ги изгорим по време на подготовка.

 Защо черният шоколад е
Защо черният шоколад е " супер храна "

Хранителна добавка, а не десерт
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР