XX международен фестивал на компютърната музика се провежда в София,

...
XX международен фестивал на компютърната музика се провежда в София,
Коментари Харесай

Фестивал на компютърната музика се провежда у нас на живо и онлайн

XX интернационален фестивал на компютърната музика се организира в София, като деянията са освен онлайн, а заради пандемичната конюнктура се организират и онлайн. Форумът включва концерти с осъществявания на модерни композиции, на практика демонстрации и обучителни курсове за свирене на електронни принадлежности.

Някои от най-хубавите пробни музиканти от целия свят и студенти от департамент " Музика " на Нов български университет ще обменят опит и ще се срещнат със актуалните трендове в инструменталното и изпълнителско изкуство, с новите течения в електронната музика и компютърното музициране.

Заключителният концерт от фестивала " Вселената на компютърната музика 2021 " ще се организира в ефира на стратегия " Хоризонт " на Българското национално радио на 11 декември от 21,10 до 23 ч. В предаването " Картини от една галерия " ще се състои премиерата на албума " Картини от България 6 ", който излиза на компактдиск и включва показване на студенти, преподаватели и алумни от специализация " Компютърно музициране ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР